Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Επιστολή στον δήμαρχο Πειραιά

Επιστολή στον δήμαρχο Πειραιά με αφορμή την αντίδραση του στην κατασκευή monorail που θα διασυνδέει τις πύλες του ΟΛΠ (http://athenstransport.com/2012/01/10/monorail/)

κ. Δήμαρχε

Σαν φοιτητής ήμουν για χρόνια τακτικός χρήστης του λιμανιού του Πειραιά. Όλα αυτά τα χρόνια μας ταλαιπωρούσε η έλλειψη ενός μέσου που να μας πηγαίνει από τον σταθμό του ΗΣΑΠ και του ΟΣΕ στην αποβάθρα του πλοίου μας. Οι μόνοι που ήταν ευτυχισμένοι με αυτή την κατάσταση ήταν οι οδηγοί ταξι που μας έγδυναν για μερικές εκατοντάδες μέτρα. Όση λοιπόν μεγάλη είναι η χαρά που βλέπω ότι επιτέλους δρομολογήθηκε η κατασκευή ενός Monorail, ακόμη πιο μεγάλη είναι η έκπληξη μου διαβάζοντας την δήλωση σας "δεν πρόκειται να δεχθεί την παραχώρηση του λιμανιού σε κάθε λογής συμφέροντα που δρουν και λειτουργούν χωρίς κοινωνική λογοδοσία και διαφάνεια".

 Αν έχετε στοιχεία καταθέστε τα και κάντε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνει επιτέλους αυτό το απολύτως αναγκαίο έργο. Αν όμως κάνετε την κλασική στείρα αντιπολίτευση το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία. Δεν είναι το λιμάνι τόπος για να εξασκήτε τα μικροκομματικά σας παιχνίδια. Ο κόσμος έχει κουραστεί να παίζετε στις πλάτες του.

 Με εκτίμηση Νίκος Φωτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: